Прем’єру четвертого сезону масштабного і шанованого багатьма телеглядачами вокального шоу «Голос країни» в перезавантаженому варіанті телеканал 1+1 запланував на неділю, 23 лютого. Перші шість випусків програми  присвятять етапу сліпих прослуховувань. Нагадаємо: четвірка тренерів у складі Ані Лорак, Святослава Вакарчука, Тамари Гвердцителі та Сергія Лазарєва обиратиме команди, сидячи спиною до сцени й оцінюючи виключно вокал учасників.

Тренер обирає «свій» голос, натискаючи на червону кнопку. Тільки тоді обертається і запрошує учасника у свою команду. Якщо їхні оцінки збігаються, тоді свій вибір робить «голос».

Перші шість випусків програми присвячені «сліпому прослуховуванню». Фото з сайту viva.ua

«У цьому сезоні між тренерами виникла справжня конкуренція — їм доводилося чи не наввипередки бігти до учасників, щоб залучити їх до своїх команд. Рівень вокалу учасників у четвертому сезоні дуже високий: усі вони не просто вміють співати, багато голосів ще й з унікальним тембром. Навіть найвимогливіший наш тренер — Святослав Вакарчук — у цьому сезоні натиснув на червону кнопку аж 27 разів, щоб сформувати свою команду з 14 учасників. Тобто йому часто доводилося переконувати учасників обрати наставником саме його», — розповідають продюсери проекту.

Що ж тоді означає додане до назви програми «Перезавантаження»? Автори кажуть, що змінилося майже все: тренери і ведуча, сцена й декорації, а також підхід до відбору учасників. Сезон розпочався з відкритих всеукраїнських кастингів, де були відібрані 150 унікальних голосів для етапу сліпих прослуховувань, з них тренери формуватимуть команди по 14 учасників у кожній.

Ведучою «Голосу країни. Перезавантаження» стала Ольга Фреймут.