ПРЕМ’ЄРА. Нова вистава в Луганському обласному українському академічному музично-драматичному театрі, як і прем’єра в Каннах іншої «Аделі», вийшла трохи хуліганською. Тільки символ любові у п’єсі драматурга Євгена Таганова — кобила на ім’я Адель. А сюжет такий: наречена олігарха Шаталова підкорившись чи то миттєвому пориву, чи то усвідомленню справжньої долі, несподівано напередодні весілля йде від  принца до простого науковця Захарова, немолодого чоловіка з непростим характером і скромними побутовими умовами.

 

Чергову історію кохання зі сцени розповідають народні артисти України Наталя Коваль та Михайло Голубович.Фото надано Луганським обласним українським академічним музично-драматичним театром

«Незвична історія кохання людини, яка пожила на світі, багато побачивши, і молодої жінки привернула увагу. І гадаю, до тих думок, які заклали автор і режисер-постановник, люди дослухатимуться і навіть аналізуватимуть власне життя», — каже про нову роботу Михайло Голубович, який зіграв саме такого старого, що зумів показати жінці, де її справжнє кохання. Столичний режисер-постановник Валентина Булатова запропонувала п’єсу луганцям, бо розраховувала на інтерес до твору народного артиста України Михайла Голубовича, художнього керівника місцевого театру. Роль дачної амазонки, або, як вона сама каже про себе, «дурепи на кобилі», виконала народна артистка України Наталя Коваль. Дуету вдалося створити глибоко психологічний спектакль і півтори години втримувати напружену увагу глядача історією кохання.