Троє військовослужбовців, які у неділю, 11 травня, здійснили втечу з військової частини, розташованої в с. Чабанка Комінтернівського району в Одеській області, затримані на Миколаєвщині.

Про це повідомив начальник ГУ МВС України в Одеській області Іван Катеринчук на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Укрінформу.

«Завдяки своєчасно вжитим оперативно-розшуковим заходам і професійним діям співробітників органів внутрішніх справ області, працівниками оперативних служб і Державтоінспекції небезпечні утікачі були затримані на території Миколаївської області», – зазначив Катеринчук.

Як передавало агентство, 11 травня з військової частини, розташованої в с. Чабанка Комінтернівського району, здійснили втечу троє військовослужбовців. Погрожуючи фізичною розправою місцевому жителю, дезертири заволоділи його транспортним засобом. З трьома одиницями автоматичної зброї (автомат АКС-74) вони зникли у невідомому напрямку.

Двоє втікачів (Богдан Дмитренко, 1992 р. Н. та Віталій Русін, 1994 р. н.) є уродженцями Донецької області, а ще один (Анатолій Кавун, 1990 р. н.) - Одеської.

УКРІНФОРМ