Нічна поїздка стала причиною страшної аварії на Чернігівщині. Усього 12 кілометрів треба було подолати 40-річному водієві автівки ВАЗ 21-07 з п’ятьма молодими пасажирами, які вночі проти суботи  їхали із села Свердловки до села Студинки Коропського району. Про це розповів співробітник відділу роботи із ЗМІ та громадськістю управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області Олександр Івченко.

Темрява звузила огляд до двох наїжджених транспортом грунтових колій, які виблискували у світлі фар. Напевне, це й стало причиною того, що досвідчений водій не помітив, як звернув праворуч замість того, щоб їхати прямо. 

Співробітники ДСНС дістали автівку з дна річки.Фото управління ДСНС у Чернігівській області

На чималій швидкості автомобіль вискочив на поромну переправу і миттєво булькнув у воду. Двоє з чотирьох пасажирів на задньому сидінні, які сиділи біля дверей, встигли зорієнтуватися і в останню мить вискочити. Вони лишилися живі. Загиблих водія і 20-річну пасажирку, що сиділа поруч із ним, співробітники ДСНС з допомогою водолазних служб Сосницького та Новгород-Сіверського районів дістали з дна річки разом із автівкою. Ще двох юнаків не знайшли. Оскільки заднє скло машини виявилося вибитим, певний час була надія, що хлопці вибралися і лишилися живими. Однак, як зауважив пан Олександр, значна — до трьох метрів — глибина річки та холодна вода, ймовірно, не дали їм такої можливості. Та надія вмирає останньою, і молодиків вважають безвісти зниклими. Їхній пошук триває.