ДОЗВІЛЛЯ. У Вінниці під таким гаслом змагалися команди, які представляли родини районних підрозділів міліції. До їх складу увійшли дільничні інспектори, їхні дружини й діти. Найемоційнішими учасниками, звісно, були діти, які з нестримною радістю разом з батьками долали імпровізовану переправу, грали в гольф, демонстрували вправність та швидкість в естафеті «Дружнє коло» тощо.

Наприклад, Романові Рузєву, котрий приїхав на змагання разом з татом Олександром — старшим дільничним інспектором і мамою Оленою з  Липовецького району, дуже сподобався конкурс «Ромашка» зі складання на швидкість пелюсток квітки. Хлопець вельми задоволений чудовою нагодою родиною брати участь у веселих конкурсах.

Начальник УМВС в області Віктор Русин, який ініціював проведення спортивно-розважального заходу, переконаний, що в таких змаганнях головне — позитивні емоції, які отримують працівники міліції та їхні рідні. Водночас діти на прикладі батьків вчаться бути фізично сильними, вміти виходити зі складних ситуацій, долати труднощі. Всі команди отримали призи, а наймолодші учасники — ще й солодощі.