Довести глядачам, що нетрадиційно і винахідливо  провести час неслухам, які залишилися самі удома, можна не тільки на Новий рік, а й на Міжнародний жіночий день, вирішив «Квартал 95». У цьому їх підтримав канал 1+1. Як і в першій частині, у другому фільмі беруть участь актори «Кварталу» і ведучі «Плюсів». Володимир Зеленський, Олена Кравець і Євген Кошовий зіграють бандитів. А ведучі Людмила Барбір, Марина Леончук, Юрій Горбунов, Руслан Сенічкін, Анатолій Анатоліч, Лідія Таран та інші — позитивних персонажів.

За новим сюжетом, під ногами навіжених бандитів, які втекли з в’язниці, плутаються двоє дітей. Зрозуміло, їм щоразу вдається перехитрити лиходіїв. Але бандити теж не здаються, тому боротьба розгортається не на жарт. Грабіжникам доводиться падати зі сходів, стрибати з даху, наступати на цвяхи, мокнути в крижаній воді і навіть горіти.

«Синці лишаються, — коментує Володимир Зеленський після чергового падіння, адже нічого м’якого акторові не підстеляють. І мужньо продовжує: — Я з тих акторів, яким фізично треба такі речі відчувати, щоб точніше все робити в кадрі».