Переможцем конкурсних торгів Укрзалізниці щодо закупівлі аудиторських послуг за міжнародними стандартами фінансової звітності стало ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги».

Про це повідомив конкурсний комітет під час онлайн-трансляції визначення переможця торгів. ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги» набрало максимальну кількість балів. Серед критеріїв оцінки пакету документів — вартість, якість виконання та умови надання послуг. Документи днями будуть оприлюднені на офіційному порталі державних закупівель.

Прес-служба державної адміністрації залізничного транспорту нагадує, що учасниками торгів були дві компанії: ТОВ Аудиторська фірма «ПрайсвотерхаусКуперс (Аудит)», яка оцінила свої аудиторські послуги в 25 мільйонів гривень з ПДВ, та ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги», комерційна пропозиція якого становила 19,8 мільйона гривень з ПДВ.

Конкурс проводився з метою отримання аудиторських звітів щодо зведеної фінансової звітності Укрзалізниці за 2014 і 2015 роки та щодо огляду проміжної скороченої зведеної фінансової звітності за І півріччя 2015 року. А також для підтвердження фінансових коефіцієнтів, розрахованих Укрзалізницею відповідно до умов кредитних договорів, укладених замовником з банками-кредиторами, станом на 31.12.2014, 30.06.2015 та 31.12.2015 роки.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»