Дніпропетровські журналісти розпочинають інформаційну акцію «Світ за Мир. Розкажи Росії правду», аби донести правдиву інформацію про події в Україні до якомога більшої кількості російського населення.

Про це на прес-конференції повідомили організатори акції Ольга Кузьменко та Дмитро Хазан, передає УКРІНФОРМ.

«Зараз у нас іде не реальна, а інформаційна війна. Окремі ЗМІ генерують абсолютно неправдиву інформацію про те, що відбувається. Ми кооперуємося з Києвом і Львовом, щоб разом усіма засобами донести до росіян точку зору нашого народу. Насправді ніхто не хоче війни, весь світ за мир. Ми хочемо, аби росіяни знали, що ми їх любимо, поважаємо і аж ніяк не утискаємо тут їхні права», – сказав Дмитро Хазан.

За словами Ольги Кузьменко, в акції буде два етапи. Перший – донести правдиву інформацію через інтернет до рідних і знайомих у Росії. Другий етап акції проходитиме на вулицях Дніпропетровська, де всі бажаючі підтримати її візьмуть у руки білі тюльпани – символи любові й миру (замінити їх можна орігамі). Перша акція відбудеться вже сьогодні біля стін Дніпропетровської ОДА, де пройде мітинг проти російської агресії. Другу планується провести 8 березня.