АТЕСТАЦІЯ. У липні цього року Міністерство внутрішніх справ уже провело позачергове атестування особового складу підрозділів боротьби з незаконним обігом наркотиків. «Ми розпочали перевірки саме з цього підрозділу, адже до нього наразі виникає найбільша кількість питань. Нині результати тестування ще опрацьовуються. Підбиваються підсумки. Тому якщо у вас є якась додаткова інформація, що стосується роботи працівників цього напрямку, якісь претензії або зауваження, — ми готові вислухати», — повідомив громадськість міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко під час засідання Консультативно-експертної ради.

Крім того, наразі завершується підготовчий етап з організації проведення атестування. Готуються атестаційні листи на працівників та 1—2 серпня 2013 року планується проведення їх атестації за участю працівників апарату міністерства. Про результати в обов’язковому порядку буде повідомлено громадськості.

Віталій Захарченко також поінформував, що цього тижня в регіонах України розпочато прийоми громадян. За словами керівника правоохоронного відомства, починаючи з 22 липня прийом громадян розпочався у столиці, з 23 липня — у Київській області, з 23-го по 25 липня громадян прийматимуть у Черкаській, Рівненській та Закарпатській областях, а протягом 25—26 липня — на Луганщині.    

При цьому прес-служба МВС повідомляє, що керівництвом ДАІ за напрямком своєї діяльності у липні-серпні заплановано здійснення прийому громадян та проведення зустрічей на всій території країни.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»