ПОДРОБИЦІ. Досвідчені інспектори ДАІ не можуть знайти пояснення, як таке могло статися. Жахлива дорожньо-транспортна пригода трапилася у Запоріжжі. В ній постраждали  п’ятеро людей, серед яких 3-річна дитина і двоє підлітків. Маленька дівчинка, яка в момент  ДТП перебувала з батьками в салоні автівки, через отримані ушкодження впала у кому і померла  в лікарні, не приходячи до тями.

Водій-винуватець ДТП відбувся переломом стегна. Його вагітна дружина з численними травмами у важкому стані  госпіталізована до  Запорізького  центру екстремальної медицини  міської лікарні № 5. Вочевидь, припускають експерти, жінка разом з 3-річною дитиною сиділа на передньому сидінні, куди й припав потужний удар.

Дівчинка півтори доби пролежала у комі. У дитини було діагностовано цілий комплекс травм, зокрема важку черепно-мозкову травму з пошкодженням внутрішніх структур мозку, які забезпечують життєдіяльність організму. Лікарі зробили все від них залежне, та урятувати маленьку не вдалося.

— Водій автомобіля Gelly рухався вулицею Парамонова у бік вулиці Комарова. У районі зупинки «Технікум» сталося зіткнення Gelly з автомобілем ЗАЗ-968М, який рухався попереду. Після зіткнення автомобіль Gelly винесло на зупинку, де він збив хлопця і дівчину, які чекали на громадський  транспорт. Збивши молодих людей, автомобіль не зупинився, а за інерцією рухався  далі і, виїхавши за межі проїжджої частини, врізався в  електроопору. Після цього удару машину розвернуло і знову викинуло на проїжджу частину, — роз’яснив ситуацію  на розширеній нараді в облдержадміністрації начальник  УДАІ в Запорізькій області  Віталій  Горьковий.

Травмовані двоє підлітків — хлопець 1997-го і дівчина 1996 року народження. У  дівчини забої та рвані рани кінцівок. А у хлопця подвійний перелом ноги та розірвані колінні зв’язки.

ДТП сталася близько 6-ї години вечора. Дорога з одностороннім рухом була вільна — ні заторів, ні інших перешкод. Тож фахівці не  розуміють, як могла статися така  важка аварія.

Остаточну причину цієї трагедії встановлять за результатами слідства. За попередніми даними, аварія сталася через те, що  водій Gelly відволікся від керування. А дорога такого не вибачає.

За наїзд на пішоходів та смерть власної дитини водієві  загрожує до 12 років ув’язнення.