НАЦІОНАЛЬНА ГОРДІСТЬ. Держава має сприяти працевлаштуванню молодих фахівців та реалізації кращих наукових розробок, тож уряд працює в напрямку підтримки молодих талановитих науковців відповідними програмами.

Про це заявив перший віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов під час церемонії нагородження переможців конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA», повідомляє прес-служба першого віце-прем’єр-міністра.

«В усьому світі рушійною силою економіки є освіта, знання та нові ідеї. Запевняю, що уряд робитиме все для того, щоб кожен з вас мав можливість втілювати власні наукові розробки у життя. Уряд усіма можливими ресурсами буде підтримувати процес відродження вітчизняної науки», - зазначив Арбузов, подякувавши водночас меценатам, які допомагають талановитій молоді реалізувати свій потенціал.

Перший віце-прем’єр-міністр також побажав молоді не зупинятися на досягнутому й трансформувати свої ідеї у реальні проекти.

«Подібні проекти дають змогу продемонструвати всім свій талант та наполегливість. Кожен з вас – це міцна запорука майбутнього нашої держави! Знаю, що сьогоднішні учасники – кращі з кращих, обрані з понад 2000 кандидатів. Ви – національна гордість!» - підкреслив Арбузов.

УКРІНФОРМ