ПОДІЇ. На Харківському масиві в Києві хвилин п'ятнадцять гриміли постріли. Інцидент стався на автостоянці по вулиці Кравчука, що неподалік від Дарницького кладовища, передає ТСН з посиланням на Сегодня.

За розповідями очевидців, на початку п'ятої вечора біля будки на вході до стоянки почалася стрілянина.

«Я вийшла на балкон: біля парковки кілька людей стріляли по охоронній вишці! Звідти, схоже, теж відстрілювалися. У будку кидали чи то димові шашки, чи то вибухові пакети. Тривало це близько 15 хвилин! Мої діти дуже перелякалися ... Люди на вулиці розбігалися і пригиналися», – повідомила одна з очевидців події.

Робітниця кафе, яке розміщене через дорогу від стоянки, також все бачила і розповідає, що нападників було близько 10 чоловік.

«Нападників – близько 10 осіб. Вони стріляли, намагалися розбити вікна вишки вогнегасниками. А потім майже відразу приїхала швидка і міліція, і все стихло», – повідомила вона.

По приїзду міліції зі стоянки вивели п'ятьох молодих людей і посадили в жовтий міліцейський мікроавтобус. Один з молодиків намагався втекти, але його наздогнали троє міліціонерів.

Отримати коментарі від правоохоронців на місці не вдалося.

«Ми нічого не знаємо, ми взагалі не з міліції», – загадково посміхаючись, відповідали чоловіки, яких рядові міліціонери вказали як керівництво Дарницького райуправління.

Більше того, в міліції стверджують, що стрілянини не було.

«Там були лише вибухові пакети, але зброї у нападників не було», – сказала нам представниця прес-центру РУВС Інна Гомаль

Також вона підтвердила, що це була спроба рейдерського захоплення парковки, хоч і не змогла пояснити чому її хотіли «взяти».