Колектив Житомирської обласної державної телерадіокомпанії бере участь в акціях на підтримку військових, передислокованих з території Криму. 

До Херсонщини у складі житомирської делегації з гуманітарним вантажем для українських воїнів виїхала знімальна група. Оператор обласного телебачення Олександр Трачук зробив відеозйомки передачі благодійного багажу та буднів військової частини, що захищає південні рубежі країни. Також оператор організував прямий телефонний міст з інформаційною службою телерадіокомпанії.

  Днями до воїнів-земляків на південь країни у складі гуманітарної делегації Житомирщини знову виїде із журналістською місією наш представник. Він передасть військовим відеозвернення колективу з подякою за мужність і вірність присязі,    розповів заступник директора обласного телебачення Iгор Грач.

Сам Iгор Грач працюватиме серед військових як оператор. Увесь відзнятий у військових частинах матеріал буде покладено в основу документального телефільму обласного каналу «Житомир» про драматичні події у Криму.