ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

17 квітня 2014 року                                     м. Київ                                                                      № 293

 

Про затвердження результатів жеребкувань щодо надання ефірного часу кандидатам на пост Президента України для проведення передвиборної агітації за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року

Відповіднодопункту 9 частинидругоїстатті 25, частиншостої, сьомоїстатті 61 ЗаконуУкраїни "ПровибориПрезидентаУкраїни", керуючисьстаттями 11 – 13 ЗаконуУкраїни "ПроЦентральнувиборчукомісію", ЦентральнавиборчакомісіяПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Затвердити результати жеребкувань щодо надання ефірного часу кандидатам на пост Президента України на загальнонаціональних телерадіоканалах для проведення передвиборної агітації за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року, з урахуванням пропозицій Національної телекомпанії України та Національної радіокомпанії України щодо конкретної дати і часу виходу в ефір відповідних теле-, радіопрограм (додатки 1, 2).

2. Цю постанову надіслати редакціям газет "Голос України" та "Урядовий кур’єр" для оприлюднення шляхом опублікування у триденний строк з дня затвердження результатів жеребкувань.

3. Цю постанову надіслати Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення, Державному комітету телебачення і радіомовлення України, Національній телекомпанії України, Національній радіокомпанії України, а також оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

 Голова Центральної виборчої комісії   М. ОХЕНДОВСЬКИЙ

ДОДАТКИ №1, №2