Кілька років тому моя знайома зламала руку. В одному престижному медичному закладі наукового спрямування їй наклали гіпс. Конструкція виявилася вагою майже сім кілограмів і була непосильною для тендітної жінки. У районній поліклініці «витвір» медиків-науковців порадили замінити спеціальною фіксуючою пов’язкою. Однак виконати просту пораду виявилося досить складно.

Дзвінки в чотири руки до столичних аптек, як і звернення до кількох магазинів медтехніки, позитивних результатів не дали. Нескладний ортопедичний виріб чомусь потрапив у розряд дефіцитних, тож лише надвечір в одній із аптек віддаленого спального району пов’язка знайшлася. І хоча була вона більшою за розміром, вибирати не довелося. Купили, що було.

Нині від такої халепи врятує інтернет-магазин Medzakaz, у якому найширший вибір медичної техніки і обладнання. Тут для зручності клієнтів весь асортимент товарів об’єднали у 13 груп. Аби не блукати у вирі пропозицій, той хто, скажімо, хотів би купити вже згадану фіксуючу пов’язку, одразу вибере групу ортопедичних товарів, а не шукатиме її серед дитячих візочків, тонометрів, окулярів чи кварцових ламп. Якщо ж є час ознайомитися з каталогом товарів, то вірогідність того, що окрім потрібної речі натрапите ще на щось конче необхідне, не виключається.

Про те, що в магазині справді турбуються про здоров’я клієнтів, свідчить відмінний сервіс. Грамотні консультації, вичерпна інформація про будь-який товар, що вас зацікавив, надається без проблем і неправдивих запевнень, а ціни в Medzakaz чи не найнижчі серед конкурентів.

Багато важить і те, що потрібну річ можна обрати за певними параметрами й навіть наперед задати ціну, яка вас влаштовує. А ще, аби швидко і якісно зробити покупку, клієнтам надається можливість порівняти товари чи подивитися на схожі, а також оглянути інші моделі цього ж виробника.

Якщо до всього цього додати, що весь товар в інтернет-магазині Medzakaz сертифікований, а значить якісний і з гарантією, замовлення можна робити online і доставка гарантована у будь-який регіон України, то кращого місця для придбання медичної техніки та обладнання не знайти.

Світлана БОЖКО
для «Урядового кур’єра»