КРИМ. Перебуваючи у робочій відпустці, Президент Віктор Янукович провів зустріч із Головою Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолієм Могильовим. Посадовець доповів главі державі про ситуацію щодо доступу жителів і гостей півострова до пляжів на морському узбережжі, а також про заходи з безпеки відпочивальників.

«Кількість пляжів, доступних у Криму, порівняно з 2009 роком, зросла. Тоді було 69, нині –– приблизно 300. Роботи зроблено чимало», — заявив Анатолій Могильов по завершенні зустрічі. А окремо повідомив, що за 2013 рік Крим відвідали майже 2 мільйони туристів.

За його словами, під час зустрічі з главою держави йшлося і про заходи протипожежної безпеки. Голова Ради міністрів АР Крим зазначив, що робота в цьому напрямі посилюватиметься, адже пік пожежонебезпечного періоду ще попереду. «Хоча кількість загорянь значно зменшилася порівняно з минулим роком», — підкреслив він.

Окрім цього, Анатолій Могильов сказав, що Віктор Янукович вважає за необхідне активізувати залучення інвестицій до Автономної Республіки Крим. Тому він доповів Президенту про окремі ініціативи кримського уряду, які нині реалізують, і про заходи, які ще необхідно втілити для підвищення інвестиційної привабливості півострова.

«Віктор Янукович висловив підтримку цим ініціативам кримського уряду», — передає слова голови Ради міністрів Криму прес-служба Президента. Він зазначив, що, на переконання глави держави, інвестиційна привабливість Автономної Республіки є надзвичайно важливою у контексті подальшого економічного розвитку півострова. Та запевнив, що місцева влада продовжуватиме активну роботу із залучення інвестицій у різні сфери соціально-економічного розвитку регіону. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»