В Україні з'явилася новинка від узбецького автовиробника Uz -Daewoo - седан Daewoo Gentra.

У салонах Daewoo Gentra седан буде представлений бензиновим силовим двигуном у 107 кінських сил та 1,5-літровим об’ємом, повідомляє Gazeta.ua.

У салонах Daewoo Gentra седан буде представлений бензиновим силовим двигуном у 107 кінських сил з 1,5-літровим об’ємом.

Автомобіль з таким двигуном здатен розганятися до першої швидкісної сотні орієнтовно за 12 секунд, споживати 7 літрів бензину на 100 км шляху на трасі і 8,5 літра в місті.

Вартість автомобіля - від 99 тисяч гривень. Вже в базовому варіанті узбецький седан матиме дві подушки безпеки, гідропідсилювач керма, кондиціонер, кермо, що ругулюється по висоті, електричні склопідйомники, центральний замок. Доплативши 11 тисяч гривень покупець отримає систему ABS. Ще за три тисячі гривень - підігрів сидінь.

Максимально устаткована Daewoo Gentra обійдеться українцям у 130 тисяч гривень. Серед особливостей топового варіанту виконання виділимо обробку «під дерево», мультикермо, люк, «лиття» та підігрів зони склоочисників .

Автомобіль обладнаний механічною коробкою передач, але в грудні дилери почнуть пропонувати новинку і з коробкою – «автоматом». «Автомат» збільшить ціну автомобіля на 1-1,5 тисячі доларів. Згідно з планами керівництва Uz -Daewoo, до кінця року на українському ринку буде реалізовано понад 1,5 тисячі таких автомобілів.