АКТИВНИЙ ВІДПОЧИНОК

Де й проводити риболовецькі турніри, як не в містечку Короп на Чернігівщині? Останній такий захід відбувся нещодавно і зібрав 66 рибалок у 22-х командах. Причому серед них були шанувальники підльодного лову не лише з інших районів області, а й із сусідньої Сумщини.

- Учасники змагань буквально до останньої хвилини не знають, в якому місці воно відбудеться. Ми тримаємо це в таємниці, щоб поставити усіх в рівні умови, - розповів член суддівської бригади, голова організаційного комітету і, звісно, затятий рибалка Микола Колодко. Cправді, тільки за такої умови ніхто не зможе розвідати найвдаліше місце.

Стислий інструктаж головного судді змагань Олександра Козачка, і Коропський селищний голова Микола Бєлан оголошує старт. Три години відводиться на вилов риби. Минуло лише кілька хвилин, і Сергій Радзанівський виграв нагороду, спіймавши першу рибину. До речі, удача й надалі супроводжувала його команду, яка посіла одне з призових місць. Переможці одержували цінні призи - льодобури, намет, газові комплекти "Пікнік", риболовецькі скриньки тощо. Були нагороди також за найбільшу рибину, наймолодшому учаснику, найкращому знавцю рибальських анекдотів і навіть найкращому танцюристу. Та найбільшим подарунком для всіх стали позитивні емоції і, звісно, смачна юшка, на яку й пішла спіймана призерами риба.