ШАХРАЙСТВО

І до яких тільки хитрощів не вдаються шахраї, аби обдурити довірливих громадян! Чорняві Галина та Тетяна вирішили проявити свої акторські здібності на селі. На вудочку до спритниць потрапив не один пенсіонер.

Ми, мовляв, працівники соціальної служби, а тому піклуємося, щоб ветерани не постраждали від майбутньої грошової реформи. Представниці ромської національності так переконливо грали свою роль, що дідусеві нічого не лишалося, як викласти весь свій нехитрий скарб, аби тільки задовольнити "соціальних працівників". Та й аргументи гостей про те, що вони таким чином позбавлять стареньких необхідності стояти в чергах для обміну грошей, діяли безвідмовно. У заклеєному конверті шахрайки віддавали нібито "нові" купюри.

Неабияк стривожилася й міліція, одержавши від жителів Монастирищенського району на Черкащині такі сигнали. 43-річна молодиця, була затримана. Стосовно жінки порушено кримінальну справу. Спільницю розшукують. А ті, хто потрапив у халепу, тепер розповідають односельцям, як спритно їх ошукали "соціальні працівники". Кажуть: вік живи - вік учись.