У ці листопадові дні відзначає свій день народження один із старійшин вітчизняного журналістського цеху, Заслужений журналіст України, кавалер трьох знаків "Шахтарська слава" Микола Лісовенко. В нашому колективі він з перших років незалежності, спочатку за сумісництвом, а згодом як власний кореспондент урядової газети в Донбасі.

З-під пера нашого колеги завжди виходили гострі високопрофесійні матеріали, які достеменно відображали стан справ у вугільній, металургійній галузях, машинобудуванні. Він порушував проблеми збереження грунтів і водних артерій Донеччини й Луганщини, пристрасно писав про відновлення козаччини, збереження національних традицій та рідної мови. Герої нарисів Миколи Миколайовича - уславлені шахтарі, металурги, учені, вчителі й лікарі, ветерани війни і талановита молодь, чиє життя варте високого поціновування всієї країни. Сотні читацьких листів приходили до корпункту "Урядового кур'єра" в Донецьку і журналіст намагався розібратися в причинах людських негараздів та чимось допомогти.

Й ось літа нашого колеги повернули на осінь. Вона щедра на ужинки - спогади про тисячі кілометрів творчих відряджень, сотні незабутніх зустрічей з людьми, долі яких пересікалися з долею нашого товариша по цеху. Дякуючи йому за невтомну працю в нашій редакції, побажаємо козацького здоров'я, доброго настрою і творчої наснаги. Бо допоки рука тримає перо, творча особистість залишається в строю.

Урядовокур'єрці