Українці прийшли на площу перед будівлею Адміністрації Президента, щоб висловити подяку Петру Порошенку за зроблене на посаді Глави держави. Фото Михайла ПАЛІНЧАКА

«Дякуємо», «найкращий», «до перемоги разом». Саме такими словами Президента Петра Порошенка та його дружину Марину Порошенко зустріли українці, які прийшли на площу перед будівлею Адміністрації Президента, щоб підтримати главу держави і подякувати за зроблене заради України.

«Я щасливий і гордий з нашої зустрічі. Ви найкраща частина нашої спільної команди переможців. Наші головні перемоги ще попереду. Дякую вам за ті позитивні та щирі слова, які прочитав у Фейсбуці. Це було саме те, чого я потребував», — розчулено відповів присутнім Петро Порошенко.

Наголосивши, що не йде з політики, він запевнив, що разом з командою зробить усе, щоб наша держава продовжила рух уперед, реформи. «Те, чого ми не можемо допустити зараз, — відчаю, розпачу, зневіри у власних силах і в Україні. Треба захищати Україну. Ми забезпечимо вступ у НАТО та Європейський Союз. Я оптиміст, бо не можна бути налаштованим на перемогу й не вірити в неї. Наша сьогоднішня зустріч — найкраща демонстрація, що ми не розгублені. Ми єдині. Ми об’єднуємося, спільно йдемо перемагати на парламентські вибори. За п’ять років у країні було зроблено більше, ніж за чверть століття до цього. Це результат нашої спільної роботи», — акцентував він.

І підкреслив незмінність власних пріоритетів: зупинення російської агресії та визволення української землі, підвищення добробуту українських громадян і подолання бідності, посилення армії.

«Ми не дамо знищити нашу мову, зробити реванш щодо нашої церкви. Не дамо зупинити децентралізацію, зруйнувати Нову українську школу, зупинити інклюзивну освіту, започатковану першою леді», — констатував Петро Порошенко і повністю підтримав присутніх, які скандували: «Марина молодець!»

«Коли відчуваю таку підтримку українців, єдність, таку віру в наші майбутні здобутки, я твердо переконаний: нашу команду ніхто не здолає», — резюмував Петро Порошенко.

Відділ новин
«
Урядового кур’єра»