ЄВРО-2012. Авіакомпанія «Аерофлот» безкоштовно надасть Російському футбольному союзу літак для перевезення вболівальників на матчі чемпіонату Європи з футболу за участю російської збірної. Про це повідомляє Спорт-Експрес з посиланням на прес-реліз перевізника.

20 січня друга за пасажиропотоком російська авіакомпанія – «Трансаеро» - також запропонувала спеціальні умови для футбольних фанатів. Перевізник повідомив, що вболівальники зможуть користуватися пільговими цінами на польоти на матчі Євро-2012. При цьому в компанії відзначили, що нададуть пільги в тому випадку, якщо головний постачальник палива – «Газпромнафта-Аеро» - в рамках спільної акції не стане стягувати плату за авіагас.

У четвер, 19 січня, прем'єр-міністр Росії Володимир Путін зустрівся з уболівальниками. Футбольні фанати попросили голову уряду допомогти з транспортом на період чемпіонату Європи. Путін зазначив, що «Аерофлот» і «Трансаеро» «не збідніють», якщо нададуть два літаки безкоштовно «на рекламних умовах».

ДОВІДКОВО

«Аерофлот» і «Трансаеро» є найбільшими авіаперевізниками Росії. Пасажиропотік «Аерофлоту» за підсумками 2010 року склав 11,2 мільйона чоловік, «Трансаеро» - 6,6 мільйона чоловік.

Лента ru