У Вінниці швидко зібрали і відправили гуманітарну допомогу українським військовим та Нацгвардії, які борються з терористами на сході нашої країни.

«Кілька моїх друзів із зони проведення АТО повідомили, що вони та інші військові потребують допомоги в забезпечені щоденними побутовими речами.

Це зокрема зубна паста, мило, консерви,  футболки, форма тощо. Я негайно звернувся до своїх знайомих і дуже вдячний, що всі  відгукнулися. Хтось дав десять гривень, хтось — тисячу, хтось привіз продукти харчування, одяг, засоби гігієни. За три дні ми зібрали допомогу на суму понад 30 тисяч гривень», — розповів один з ініціаторів акції виконавчий директор БФ «Подільська громада» Андрій Дручинський.

«Після дзвінка Андрія я одразу поїхала на ринок і придбала для наших військових 54 футболки. У такій ситуації не можна стояти осторонь, треба об’єднуватися і допомагати», — зазначила голова ГО «Розвиток» Ірина Борзова.

Багато городян, представників комунальних підприємств та приватних фірм міста відгукнулися на потреби армії. Принесли тушонку, цигарки, каву, шкарпетки тощо. А також придбали пальне, щоб доправити автотранспортом вантаж до Харкова, а звідти він уже надійде до Луганська.