Посланці миру, виліплені з любов’ю дитячими руками у відомчому садочку вінницької міліції «Теремок», вирушили на схід України, щоб підтримати тих, хто захищає мир на нашій землі.

Вихованці дитсадка разом з дорослими напекли голубів миру для своїх батьків та всіх правоохоронців, які виконують службовий обов’язок у зоні бойових дій. Малята прагнули, щоб їхні вироби вдалися якнайкраще. У цьому їм допомагали працівниці дитсадка, попри те, що напередодні ввечері вони вже добряче натрудилися — пекли смачні вироби, щоб потішити наших бійців.

Хліб завжди сприяє примиренню. Хліб завжди сприяє примиренню

Завідувач дошкільного закладу Фаїна Шкарупа переконана, що нині немає людей, які б не переймалися тривожною ситуацією в Україні: «Ми вважаємо, що голуби миру додадуть нашим захисникам оптимізму, посилять їхні патріотичні почуття, тож вони зроблять усе для того, щоб діти не знали біди, а росли з любов’ю. На землі існує дуже багато речей, які ми впускаємо в дитячі серця, аби вони виросли добрими, щирими, людяними». У своїй листівці малята написали: «Ми посилаємо, наші любі татусі, голубів миру. Нехай буде світлим небо. Ми вас дуже любимо, ми вас дуже чекаємо, ми пишаємося вами». Коли зроблені дитячими руками їстівні птахи миру вирушали на схід, малята запустили в небо синьо-жовті кульки із символічними голубами — як послання миру в регіон, де триває війна. Обласний центр зв’язків із громадськістю УМВС повідомив, що вихованці цього дитсадка підготували звернення від усіх дітей Вінниччини до тих, хто з лихими намірами прийшов на нашу землю, та закликали їх припинити бойові дії.

Начальник обласної міліції Олег Школьний подякував колективу «Теремка» та вручив солодощі маленьким поборникам миру. Зауважимо, що до дарунку дітей дорослі додали майже 12 тонн вантажу з найнеобхіднішими речами для вінницьких міліціонерів, які нині перебувають у зоні бойових дій.