Президент Віктор Янукович провів зустріч з першим заступником голови КМДА Олександром Поповим. Глава держави звернув увагу на необхідність розв'язання гострих проблем у комунальному господарстві Києва, будівництві та наголосив на обов'язковості економного використання бюджетних коштів.

За словами О. Попова, окрім прикладів неефективного витрачання бюджетних коштів міста спостерігаються зловживання у використанні земельних ресурсів, основних фондів, нерухомості.

Говорячи про виконання програм, спрямованих на вирішення транспортних проблем, перший заступник голови КМДА підкреслив: до кінця року буде завершено будівництво транспортної розв'язки на Московській площі, здано в експлуатацію естакаду біля Подільського мосту. Крім того, планується відкрити залізничний мостоперехід, три станції метро. Ведеться активна робота щодо реконструкції лінії швидкісного трамваю, яку буде здано в жовтні.

В. Янукович та О. Попов також обговорили питання соціального захисту киян та підготовки Києва до опалювального сезону. Столичний чиновник запевнив главу держави в тому, що всі поставлені завдання буде виконано. "Вже сьогодні ми думаємо над стратегією розвитку, щоб Київ став однією з кращих європейських столиць", - сказав він.