Зустріч із делегацією Фонду імені Фрідріха Еберта провів Міністр Кабінету Міністрів Остап Семерак. Сторони обговорили готовність України до президентських виборів, які відбудуться 25 травня, і антикризові реформи.

«Виборці забезпечені правом і можливістю підтримати на виборах кандидатів тих політичних сил, які їм до вподоби. У виборчому процесі всі забезпечені достатньою кількістю інформації. ЦВК є належним інструментом проведення виборів, вона витримала всі часові рамки, передбачені в законі», — цитує слова Остапа Семерака прес-служба Міністра Кабінету Міністрів.

Уряд також продовжує активний діалог з українським суспільством через формат національних «круглих столів» і виїзних засідань. «Цього тижня уряд знову проведе своє засідання в одному з обласних центрів, також відбудеться черговий Національний «круглий стіл», — зазначив Остап Семерак. — Уряд хоче достукатися до кожного громадянина, зокрема на сході. Всі громадяни України мають право напряму говорити з урядом про проблеми, тому що ми є урядом громадян». 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»