ЗУСТРІЧ. Обмін досвідом з підготовки до Олімпіади дасть змогу керівництву українських міст при підготовці до масштабних спортивних подій, що можуть проходити в Україні, оперативно вирішувати будь-які організаційні питання. На цьому наголосив віце-прем’єр-міністр — міністр інфраструктури Борис Колесніков за підсумками зустрічі з мером Лондона Борисом Джонсоном.

«Голови українських міст повинні, передовсім, розуміти масштабність подій. Проте дуже важливо почути всі аспекти від людей зі світовим досвідом, які готуються до змагань відповідно на світовому рівні», — підкреслив він.

За словами віце-прем’єра, на зустрічі також ішлося про обмін досвідом у знятті так званих «вузьких» місць підготовки: прийому гостей, гарантування безпеки уболівальників тощо. «Загальне ж розуміння масштабу подій дає змогу отримати уявлення про те, як справлятися з тією чи тією проблемою», — передає слова Бориса Колеснікова прес-служба Мінінфраструктури.

До слова, у цьому році у Лондоні відбудуться Літні Олімпійські ігри. Олімпіада 2012 р. стане для Лондона третьою (раніше британська столиця приймала Олімпійські ігри в 1908 та 1948 рр.). Самі змагання триватимуть із 27 липня по 12 серпня.