До кінця цього тижня і на початку наступного на всій території України збережеться тепла погода, що супроводжуватиметься невеликими опадами у вигляді дощу. Про це на традиційному брифінгу повідомив директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда. «Цього тижня й на початку наступного ніяких різких змін погодних умов на території України ми не чекаємо. Час від часу будуть невеликі опади у вигляді дощу, а вночі на півночі України з мокрим снігом», — уточнив фахівець.

Температура повітря вночі коливатиметься від трьох градусів морозу до трьох тепла, а вдень досягатиме восьми градусів вище за нуль. Найтепліше буде в Криму і на Закарпатті, в денні години стовпчики термометрів піднімуться до 9—14 градусів, передає УНІАН.

Микола Кульбіда також зазначив, що жодних небезпечних природних явищ у найближчі 10—15 днів в Україні не очікується. Що стосується подальшого розвитку погодних умов, то синоптик спрогнозував, що в березні буде тепліше за норму для цього місяця, проте швидкого наростання температури не очікується.