Гірники шахти «Алмазна» ДТЕК «Добропіллявугілля» підняли на-гора 1 мільйон тонн палива. Ідеться про справді неабиякий трудовий успіх півторатисячного колективу шахтарів, адже торік тут видобули всього 585 тисяч тонн, а востаннє мільйонний рубіж долали аж 23 роки тому. Нині ж високого виробничого показника вдалося домогтися завдяки злагодженій роботі гірників та солідним інвестиціям у розвиток шахти: попри складну економічну й політичну ситуацію в регіоні, за останні три роки на придбання сучасних вугільних комбайнів та іншого гірничо-шахтного обладнання було витрачено 203 мільйони гривень.

«Успіх шахти «Алмазна», в якому заслуга всього колективу, стане стимулом для подальших досягнень, — переконаний директор шахтоуправління «Добропільське» Костянтин Вялий. — Сьогодні, як ніколи, цінуємо кожну видобуту тонну вугілля, бо це тепло у наших будинках, світло і стабільність». 

До речі, підприємство має непогані перспективи розвитку, адже його промислові запаси становлять приблизно 60 мільйонів тонн.