10 вересня на Міжнародному книжковому ярмарку «Форум видавців у Львові», що триватиме з 9 по 13 вересня, видавництво «Юстініан» проведе презентацію книги в української льотчиці Надії Савченко.

Книга має назву «Сильне ім’я Надія». Екземпляри сигнального накладу, який за попередньою інформацією мав скласти 10 000 одиниць, на своїй сторінці у Facebook продемонструвала Віра Савченко, сестра політично-полоненої.

За її ж словами, «натхненником» у створенні книги для Надії Савченко був російський правозахисник, адвокат льотчиці – Ілля Новіков.

«Сильне ім’я Надія» готувала до друку Віра Савченко, їй же належить авторство ілюстрацій до кожного розділу. Книга складається з роздумів і спогадів Надії Савченко, які вона записувала під час голодування. За зізнаннями льотчиці, її творчість має на меті й спростування пліток, які заполонили інформаційний простір.

В презентації книги візьмуть участь Віра Савченко, Президент Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів Олександр Афонін, письменник та публіцист Костянтин Матвієнко.

 Zaxid.net