Міністр оборони генерал-полковник Валерій Гелетей відвідав поранених військовослужбовців Збройних сил України, які проходять лікування у військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь».

На виконання указу Президента глава оборонного відомства вручив чотирнадцятьом військовослужбовцям державні нагороди — ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, орден «За мужність» ІІІ ступеня та пам’ятний знак «За військову доблесть».

«Нині на всій території Донецької та Луганської областей триває активна, наступальна фаза дій сил антитерористичної операції. Щодня військовослужбовці Збройних сил роблять усе, аби громадяни України спокійно почувалися в усіх куточках нашої держави, ніколи не знали, що таке війна. Учасники АТО є справжніми героями для нас, для Батьківщини», — передає слова Валерія Гелетея прес-служба Міноборони.

Він також підкреслив, що хлопцям, які пройшли через бойові дії, необхідний час для адаптації. Найбільше поранені військовослужбовці потребують підтримки влади, суспільства та волонтерів. «Такі герої, як ви, врятують нашу державу!» — звернувся до військовослужбовців міністр.