На миколаївському центральному стадіоні відбувся незвичайний матч. Місцева команда зустрілась із військовими бригади тактичної авіації імені О. Покришкіна з Бельбеку на полі з міні-футболу.

Матч зібрав сотні тамтешніх жителів і гостей міста, які прийшли вболівати за гравців. Перед початком зустрічі від імені гостей виступив відомий командир бригади Юлій Мамчур, який привітав спортсменів та городян, висловив велику вдячність миколаївцям за гостинність та допомогу військовим. До речі, льотчики з Бельбеку виступили в футболках, які спеціально для цього матчу пошили на одній із миколаївських трикотажних фабрик.

Гра розпочалася атакою гостей. За емоційної підтримки вболівальників, що розгорнули прапор своєї військової частини, футболісти Бельбеку впевнено пішли вперед. Перший тайм завершився з рахунком 4:2 на користь гостей. Наступні 45 хвилин миколаївці наздоганяли суперників. Зрештою змагання завершилося з дружнім рахунком 5:5.

Але головним у цій зустрічі була навіть не сама гра, а той настрій, що її супроводжував. Більшість уболівальників прийшли з українською символікою — прапорцями та стрічками. Неабиякий інтерес викликав і сам матч, і військові, безпосередньо — Юлій Валерійович Мамчур. Чоловіки підходили до командира, щоб висловити подяку за подвиг та просто потиснути руку. Жінки та діти вишикувалися в чергу, аби сфотографуватися з Юлієм та його дружиною Ларисою. Миколаївці щиро пропонували допомогу, просили розповісти про службу та про штурм частини, запрошували в гості. І всі висловлювали побажання, аби частина залишилася в Миколаєві для подальшого несення служби. На жаль, питання щодо місця постійної дислокації поки не вирішено.