ТРАДИЦІЯ

Справедливо підмічено: ті, хто гарно працюють, уміють так само гарно і змістовно відпочивати. Це повною мірою стосується робітничого колективу шосткинського казенного заводу "Імпульс", що на Сумщині. Продукція підприємства - насамперед засоби ініціювання вибухів, які широко використовуються в різних галузях народного господарства, добре знана в Україні. Для керівництва заводу і його працівників стало традицією на Святки влаштовувати свято для жителів робітничого селища, які із задоволенням в дружньому колі поспілкувалися, поспівали пісень, взяли участь у конкурсах та розвагах, скуштували смачного шашлику з глінтвейном.

Як сказав директор заводу Євген Чернов, на такий відпочинок колектив заслужив результативною працею. Минулий рік приніс "Імпульсу" низку трудових досягнень. "Імпульс" усьоме став переможцем Всеукраїнського конкурсу якості "100 кращих товарів України", зросли обсяги реалізованої продукції - порівняно з позаминулим роком на 10, а з докризовим показником - на 13 відсотків.

Родзинкою свята став величезний 66-кілограмовий торт, який виготовили кондитери заводу. Для цього вони використали 684 яйця, 17 кілограмів цукру, 20 - повидла, 25 - борошна, 3,5 - цукрової пудри, 9 - масла, 16 банок незбираного молока, мед тощо. А "картинкою" для солодкого дива став пейзаж одного з куточків робітничого селища, майстерно "намальований" кремом.