Луганськ – на межі виживання і загибелі. Люди гинуть під обстрілами терористів. У місті ані електрики, ані зв'язку, ані води плюс спека під 40 градусів, передає УКРІНФОРМ.

Про це в соцмережах пишуть місцеві жителі.

«Луганськ, це не Слов'янськ, це – страшніше. Немає води, світла, зв'язку практично жодного! Ані ввезення продовольства, про пенсії... я взагалі мовчу. Ті, хто там залишився, ...на межі виживання і загибелі. Війна, спека в 40 градусів, дим, відсутність води та харчування, відсутність коридору призводить до загибелі міста. Уявіть собі Прип'ять – ось щось подібне буде. Пишу це я для того, що б ви, не луганчани, знали – там під обстрілами терористів гинуть люди», – пише користувач із ніком Dionis Zolot.

Тим часом Informator.lg.ua повідомляє, що батальйон «Айдар» спільно з підрозділами ЗСУ звільнив селища Велика Вергунка та Красний Яр, які є частиною Жовтневого району міста Луганська.

«Ми були дуже здивовані тим, як нас зустрічало мирне населення. Люди дуже залякані, ховаються від нас. А при зустрічі з військовими плачуть і просять їх не вбивати. Їм дуже важко пояснити, що їх прийшли визволяти», – повідомило виданню джерело у ВСУ.