Ухвалити збалансований бюджет столиці вимагає від нового голови Київської міської державної адміністрації Володимира Макеєнка Прем’єр-міністр Микола Азаров. Про це він заявив, представляючи нового очільника колективу Київської міської державної адміністрації.

«Роботу з розвитку нашої столиці слід продовжувати. Ті події, які зараз відбуваються, не триватимуть вічно, вони закінчаться, а киянам тут жити, працювати, навчати дітей. І тому я бажаю керівництву міста активно й наполегливо працювати на цій ниві. Звичайно, зараз першочерговим завданням є прийняття збалансованого бюджету столиці і продовження виконання всіх запланованих заходів», — додав Микола Азаров.

Він підкреслив, що новий глава КМДА має всі необхідні якості для ефективного керівництва столицею: «Я переконаний, що на цій надзвичайно важливій і відповідальній посаді в цей час він зможе якісно організувати роботу, він розуміє, що поїзд повинен рухатися вперед», — цитує департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну слова глави уряду.