РАЗОМ. Чистий четвер став для вихованців дитячого будинку «Любисток», що в Нових Петрівцях під Києвом, подвійним святом: готуватися до світлого Великодня до них приїхали актори Володимир Горянський та Рима Зюбіна, співачка Альоша, плавець Денис Силантьєв, його дружина Інна та Соломія Вітвіцька. Тож випікання паски малі й дорослі поєднували з усілякими конкурсами. А ось робити писанки зірок навчали діти, які опанували це творче ремесло. Тож цілком заслужено і вони, і переможці конкурсів отримали подарунки.

Для того, щоб паска «вийшла», потрібен гарний настрій. Фото Володимира ЗАЇКИ 

Як зазначив директор дитячого будинку Микола Жадан, гості в «Любистку», як кажуть, не переводяться. Але найбільше він радіє, коли сюди, як до рідної домівки, приїжджають колишні вихованці. «Тут діти живуть у комфорті і любові, розповідає він. — Я щасливий від того, що можу допомагати їм, а вони в свою чергу наповнюють моє життя радістю. З дітьми немає часу сумувати. Впевнений, що кожен з наших вихованців знайде себе в дорослому світі».

Володимир Горянський: от молодці, діточки

Своїми враженнями зі мною поділився актор Володимир Горянський: «Одразу впадає в очі, що в цих дітей є більше, ніж просто матеріальне — тут створена атмосфера сім’ї, витає дух добра. Чудово, що діти, які йдуть, потім повертаються і не забувають те місце, де виросли. У них є справжній тато. А в майбутнє важливо виходити саме з родини». 

Денис Силантьєв: торту всім вистачить!

Світлана КОВАЛЬЧУК
для «Урядового кур’єра»