У місто Слов'янськ, де діють сепаратисти та російські диверсанти, увійшла колона українських військ, передає УНІАН.

Про це повідомила у своєму Twitter журналістка Анна Лазарєва.

«До Слов'янська щойно увійшла колона МВС України: з 500 військових, 20 БТРів, 2 вертольоти, кілька автобусів», – цитує журналістку УП.

Подібну інформацію поширив у своєму Facebook і Ілля Варламов.

У Слов'янську відзначаються перебої з мобільним зв'язком, повідомили в координаційній раді Луганської області.

Тим часом, у Краматорську Донецької області почалася спецоперація українських силовиків в рамках антитерористичних заходів, оголошених українською владою, передає УНН.

«У Краматорську почалася і триває спецоперація, проведена українським силовиками в рамках антитерористичних заходів, оголошених Турчиновим. Збройні сили України надають підтримку в її проведенні. Деталі не розголошуються. Якщо будуть якісь результати, про це буде повідомлено офіційно в СБУ, якщо будуть задіяні ВСУ, то, відповідно, про це повідомлять на сайті Міноборони», – зазначили у військовому відомстві.

В аеропорту Краматорська триває бій, повідомляє російський «Інтерфакс» інформацію від координатора сил «самооборони» Луганської області Олексія Чміленка по телефону.

«За інформацією, що надходить від козаків, в аеропорту Краматорська перестрілка, йде бій. Чи є загиблі, поки не відомо», – сказав він.

За його даними, на в'їздах в Краматорськ і Слов'янськ відзначається значне накопичення бронетехніки. Озброєні люди, що оточили місто, прибувають.

Як відомо, у вівторок вранці в. о. президента Турчинов заявив, що на півночі Донецької області почалась антитерористична операція.

З 12 квітня збройні російські бойовики почали провокувати зіткнення на сході України і захоплювати адміністративні будівлі.