У Харківському університеті Повітряних сил імені І. Кожедуба відбувся випуск лейтенантів. Цього року військовий виш закінчив 301 курсант, серед яких десятеро дівчат. За традицією, вчорашні випускники університету після одержання дипломів та освячення їх священнослужителями Української православної церкви пройшли урочистим маршем однією з найбільших площ міста — Свободи. 

Усі випускники — фахівці з обслуговування енергетичних систем, бойового застосування зенітних, ракетних і радіотехнічних установок, автоматичних систем управління військами та озброєнням Повітряних сил, фахівці метеорологічного забезпечення, технічного обслуговування військових і літальних апаратів та

аеродромного обладнання. 

Як повідомив під час урочистостей з нагоди святкового випуску заступник командувача Повітряних сил Збройних сил України Віктор Сідаш, після розподілу «кожедубівці» служитимуть у всіх видах і родах військ. На відпочинок у випускників буде один день, після цього молоді офіцери стануть до обов’язків у військових частинах, куди їх розподілять. Заступник командувача також зазначив, що випускників університету не залучатимуть до проведення Антитерористичної операції на сході країни.