Чи зуміє дев’ятиразовий чемпіон країни донецький «Шахтар» поповнити свою багату призову колекцію? Чи здатні футболісти київського «Динамо» під керівництвом нового керманича Сергія Реброва вперше за останні п’ять років здобути почесний трофей? Відповідь на ці запитання повинен дати фінальний матч Кубка України, в якому сьогодні зустрінуться принципові суперники.

Як відомо, спочатку  Федерація футболу планувала провести фінальний поєдинок у Харкові на стадіоні «Металіст». 13 травня з міркувань безпеки виконком ФФУ ухвалив рішення провести гру в Полтаві на стадіоні «Ворскла» імені Бутовського, але… без глядачів.

Проти цього виступили не тільки керівники обох клубів, а й уболівальники. Лише за день до вирішального двобою здоровий глузд таки переміг.

— Фінал кубкового розіграшу пройде з глядачами. Президент Федерації Анатолій Коньков отримав гарантії безпеки і створив  умови для повноцінного свята футболу! — написав керівник департаменту інформації ФФУ Павло Терновий на своїй сторінці у Twitter.