Група медичних працівників Полтавського обласного військового шпиталю вирушила в зону АТО. А напередодні їм передали 7 бронежилетів, придбаних за кошти благодійників через Товариство сприяння обороні України. Про це повідомив керівник первинного осередку Полтавської обласної організації «Товариства сприяння обороні України» (ТСОУ) Віктор Воробйов. 

 — Ці бронежилети такі самі, як і придбані для Полтавського батальйону територіальної оборони та міліцейських спецпідрозділів «Полтава» і «Кременчук», вони мають четвертий клас захисту, — розповів він.

 А ще за кошти, які перерахували ТСОУ підприємства Полтавщини та рядові полтавці, для наших військових було придбано: 425 бронежилетів «Панцир-3-95М» четвертого класу, берци, тепловізор із блоком живлення, біноклі нічного бачення, спецодяг, дальномір та інше військове приладдя. Допомогу надавали Полтавському батальйону тероборони, спецпідрозділам МВС, рятувальникам Державної служби з надзвичайних ситуацій, тобто тим співробітникам, які безпосередньо задіяні в антитерористичній операції або підтримують населення у звільнених від терористів районах Луганщини та Донеччини.