ЄВРОЦІКАВИНКИ. Півзахисник київського «Динамо» та збірної України увійшов до п’ятірки найкращих серед тих, кого хочуть бачити в своїх лавах чимало титулованих клубів.

Один з популярних спортивних порталів проаналізував гру футболістів з метою визначити, хто з них буде найбільш затребуваним після чемпіонату Європи. Великі перспективи, на думку експертів, відкриваються перед півзахисником «Брондбю» та збірної Данії Мікаелем Крон-Делі. Завдяки двом м’ячам і результативній передачі в трьох матчах він отримав 3,5 бали за п’ятибальною шкалою.

Наш Адрій Ярмоленко, як і і решта тих, хто увійшов до топ-5, отримали по 3 бали. Примітно, що в цій чудовій компанії присутні відразу два гравці «Вольфсбурга» — чех Петр Їрачек і хорват Маріо Манджукіч. Перший, до речі, в сезоні виходив на поле всього в 13 іграх і діяв на позиції захисника. У збірній же його перевели на лівий фланг півзахисту, і дії футболіста засяяли новими фарбами.

Зазначимо, що чотирьом з цієї п’ятірки, в тому числі і Ярмоленку з росіянином Дзагоєвим, по 22 роки. Не вписується за віком в цю компанію Крон-Делі, котрому за два дні до старту Євро виповнилося 29.