Як приємно подарувати щось дуже хороше комусь найріднішому:  особливо Вітчизні. Дев’ятирічній Настусі Багінській з Білої Церкви на Київщині це вдалося: вона втішила Україну своєю перемогою на ХХІІІ Міжнародному фестивалі мистецтв «Слов’янський базар» — Гран-прі ХІІ Міжнародного дитячого музичного конкурсу «Вітебськ-2014».

Яким транспортом добираються діти до таких великих досягнень, щоб бути «на коні»? Настуся насправді не побоялася осідлати кілька років тому вороного.

А трохи злякалася й розгубилася 2012-го на конкурсі телеканалу «1+1» «Голос. Діти» й заплакала, коли до неї не повернулися крісла з Тіною Кароль, Олегом Скрипкою й Світланою Лободою.

Зате тепер до Настуні повернулася сама богиня удачі Фортуна! А смак перемоги найповніше відчувається, коли перед нею скуштуєш гіркоти поразки…

Ще кажуть, що удача любить рудих. Та золотокосій сором’язливій талановитій україночці Настусі пощастило в Білорусі стати найкращою з-поміж 21 вокаліста з 18 країн, бо вона щодня працює ще й над тим, щоб бути цікавою людиною.