Дорогі друзі!

Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем прикордонника.

Щороку 28 травня об’єднує всі покоління захисників кордонів нашої держави, які і в роки миру, і під час воєнних лихоліть, не шкодуючи життя, завжди першими ставали на захист Вітчизни.

От і сьогодні, у тяжку годину, коли перед нашим народом, всією країною постали надзвичайно складні випробовування, Державна прикордонна служба України продовжує залишатися однією із фундаментальних основ забезпечення національної безпеки держави, запорукою надійної охорони державного кордону, збереження цілісності та суверенітету нашої Батьківщини.

Українське суспільство вірить, що перед лицем зовнішньої агресії прикордонники не здригнуться, не відійдуть, кинувши напризволяще священний кордон, та виконають свій конституційний обов’язок.

Переконаний, що, збільшуючи славу ветеранів, вартові рубежів незалежної Української держави і надалі залишатимуться взірцем професіоналізму, чесності, високої культури і самовідданості у відстоюванні інтересів українського народу, захисті батьківської землі.

Бажаю вам і вашим сім’ям миру, здоров’я і щастя, добра і злагоди, родинного достатку і благополуччя.

Успіхів вам у службі на благо Вітчизни!

В. о. Президента України,
Голова Верховної Ради України Олександр ТУРЧИНОВ

Шановні друзі!

Щиро вітаю особовий склад і ветеранів Державної прикордонної служби України з професійним святом — Днем прикордонника.

Ваша служба в усі часи була справою благородних і мужніх людей.

І нині, коли наша держава вперше за роки незалежності постала перед зовнішньою загрозою, Ви на першому рубежі стоїте на захисті єдиної та незалежної України.

Без перебільшення, сьогодні від Вас залежить мир в Україні і спокій у кожній українській домівці.

Бажаю Вам та Вашим рідним міцного здоров’я та благополуччя, наснаги та успіхів у Вашій нелегкій, але почесній службі народові України.

З повагою

Прем’єр-міністр України Арсеній ЯЦЕНЮК