ВИБАЧЕННЯ. Одеські залізничники вибачились перед пасажирам поїзда №10 «Одеса-Київ» за те, що забули причепити чотири вагони. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

«Одеські залізничники приносять щирі вибачення пасажирам поїзда №10 сполученням «Одеса-Київ» за незручності, які виникли 15.03.2012. На жаль, незважаючи на те, що формування графіку руху поїздів та обслуговування на всіх об’єктах інфраструктури залізниці є максимально автоматизованим, уникнути людського фактору на 100% неможливо.

Вчорашній прикрий випадок є тому підтвердженням. При відправленні поїзда № 10 сполученням Одеса-Київ працівниками залізниці було виявлено, що схема поїзда не відповідає заявленій, відсутні 4 вагони. Одеські залізничники оперативно відреагували на нестандартну ситуацію і, незважаючи на те, що поїзд було  сформовано на  іншій залізниці,  терміново екіпірували в рейс бригади провідників, забезпечили чотири вагони усім необхідним та включили потрібні вагони до складу поїзда.

Даний прикрий випадок є для залізниці абсолютно винятковим, адже суворе дотримання графіку руху поїздів є непорушним законом для працівників залізниці і його виконання є найважливішим показником роботи», – йдеться у повідомленні.

По закінченні службового розслідування було виявлено порушників технології роботи. До всіх причетних було вжито найсуворіших заходів дисциплінарного характеру. З метою недопущення у подальшому аналогічних ситуацій додатково опрацьована  технологія роботи та внесені відповідні корегування.