РОБОЧА ПОЇЗДКА

Учора у Львові Президента запевнили, що спортивна арена під Євро-2012 фактично готова, а  реконструкція  аеропорту йде за графіком  

Перебуваючи у місті Лева, глава держави Віктор Янукович разом з віце-прем’єр-міністром — міністром інфраструктури Борисом Колесніковим та місцевими керівниками відвідали кілька інфраструктурних об’єктів, які будуються до Євро-2012.

Зокрема, Президент ознайомився зі станом підготовки нового футбольного стадіону «Арена Львів», відкриття якого має відбутися сьогодні. Віктор Янукович дав високу оцінку готовності об’єкта. Він зауважив, що коли летів до Львова, мав певні сумніви, які не справдилися. «Коли летів у Львів, у мене склалося враження, що проблем ще багато. Однак будівельники запевнили, що все гаразд, всі необхідні роботи будуть завершені вчасно, аби, поза всякими сумнівами, відбулося відкриття стадіону», — наголосив глава держави.

Проте, за інформацією кореспондента УНІАН, за добу до офіційного відкриття «Арена Львів», на якій проходитимуть три матчі фінальної частини Євро-2012, нагадував великий будівельний майданчик.

Також Президент ознайомився з ходом будівництва та реконструкції об’єктів ДП «Міжнародний аеропорт «Львів». Він оглянув злітно-посадкову смугу та новозбудовані зали прибуття та відбуття пасажирів. А Борис Колесніков доповів главі держави, що всі заплановані роботи з будівництва та реконструкції здійснюються згідно з графіком.

Крім того, Віктор Янукович побував на ТОВ «ЛАЗ». Він запевнив, що державне замовлення для Львівського автобусного заводу буде збільшено. «На 60 — 70% завод працює на український ринок. Це вже непогано. Але треба думати і вдосконалювати роботу в цьому напрямку. Замовлення не повинні бути меншими, ніж зараз», — цитує слова Президента його прес-служба.

Глава держави ознайомився з процесом виробництва та оглянув зразки продукції заводу, зокрема автомобілі швидкої допомоги — спільну розробку ЛАЗу та Renault.