ВІТАННЯ

Шановні друзі!

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята — Дня працівника соціальної сфери. На Вас покладена надзвичайно відповідальна місія — розв’язувати проблеми людей та забезпечувати їх щоденні потреби.

Від Вашого професіоналізму та відданості справі залежить повноцінне життя тих наших співгромадян, що потребують постійної опіки держави. Ви повертаєте їм надію на краще. За це Вам глибока шана і повага.

З метою забезпечення належної підтримки найбільш вразливих категорій населення, адресності та ефективності надання державної допомоги ми розпочали проведення реформ соціальної сфери. Сподіваюся на Вашу підтримку запропонованих Урядом реформ та активну участь у досягненні визначеної мети.

Переконаний, що спільними зусиллями ми зробимо все, щоб державна політика гарантувала кожному громадянинові України надійний соціальний захист, покращення добробуту та якості життя.

Низький Вам уклін за відданість обраній справі, чуйність та любов до людей. Тож нехай і надалі притаманна Вам працелюбність, глибоке усвідомлення важливості Вашої праці надають натхнення у благородній справі служіння людям.

Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя і подальших професійних досягнень!

Прем`єр-міністр України         М. АЗАРОВ