КАДРИ

Прем’єр-міністр Микола Азаров представив колективу Міністерства екології та природних ресурсів новопризначеного керівника відомства Едуарда Ставицького

Микола Азаров відзначив великий внесок у розвиток країни та екологічних проектів попереднього міністра Миколи Злочевського. Зокрема Микола Азаров наголосив на успішній реалізації положень Кіотського протоколу, а також подякував за співпрацю та привітав колишнього міністра з призначенням на посаду заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

«Мені було дуже приємно працювати в такому професійному та міцному колективі. Бажаю реалізації всіх проектів, що були задумані. Впевнений, вони всі будуть підтримані новим міністром», — сказав у свою чергу Микола Злочевський.

Зі свого боку Едуард Ставицький подякував за надану довіру: «Я впевнений, що з таким чудовим колективом ми з високо піднятою головою вирішимо всі завдання, що стануть перед нами в усіх напрямах, особливо в питанні поповнення бюджету країни. Ми плануємо виконати всі пункти програми завдань, що поставив перед нами Президент Віктор Федорович Янукович на 5 років. Упевнений, в нас усе вийде».

Відділ новин
«Урядового кур’єра»

ДОСЬЄ «УК»

Едуард Анатолійович СТАВИЦЬКИЙ. Народився 4 жовтня 1972 р. в місті Лебедин Сумської області. В 1994 р. закінчив Державну гірничу академію (Дніпропетровськ) за фахом гірничий інженер.

У 2002 — 2006 рр. обіймав посаду голови правління ЗАТ «Науково-виробниче об’єднання «Екологічне паливо України». З 2007 по 2010 рр. — голова правління НАК «Надра України». Протягом 2010 — 2012 рр. очолював Держслужбу геології та надр.