РІЧНИЦЯ

Президент Віктор Янукович надіслав лист Президентові Сполучених Штатів Америки Бараку Обамі з приводу 10-ї річниці трагічних подій 11 вересня.

«Разом з Вами і з усім американським народом ми і сьогодні, через десять років після терористичних актів, що забрали тисячі життів американців та громадян багатьох інших країн, у тому числі наших співвітчизників, відчуваємо невимовний біль за рідними, яких втратили», — йдеться у листі глави Української держави.

Віктор Янукович зазначає, що того страшного 11 вересня світ змінився назавжди. Шокуюча подія, яку пережив американський народ, стала нагадуванням для всіх про те, що міжнародний тероризм становить реальну небезпеку для людства.

«Україна була і залишатиметься відданою боротьбі з будь-якими проявами тероризму та іншими глобальними загрозами», — наголошує глава держави.

Президент України передає глибокі співчуття усім постраждалим від тих страшних вересневих подій, сім’ям загиблих та всьому американському народові, повідомляє прес-служба глави держави.