Президент Петро Порошенко побував учора з робочою поїздкою на Житомирщині. Під час зустрічі з керівництвом краю, підприємств і установ області Президент представив нового голову Житомирської облдержадміністрації Ігоря Гундича. Він виборов цю посаду на жорсткому й конкурентному конкурсі, повідомляє УНІАН.

У спілкуванні з обласною елітою Петро Порошенко розповів про успішні реформи з децентралізації, яка, за його словами, «посіла провідне місце у системі реформ в Україні», наголосив на необхідності впровадження судової реформи, процесів дерегуляції та боротьби з корупцією. Схвально відгукнувся Президент про волонтерський рух у Житомирської області, відзначив як одні з найкращих в Україні 95-ту Житомирську окрему аеромобільну бригаду, 30-ту Новоград-Волинську бригаду та інші військові з’єднання області, які беруть участь в АТО на сході країни.

Того самого дня глава держави побував на промисловому підприємстві з іноземними інвестиціями «Кромберг енд Шуберт» у Житомирі, після чого відвідав з робочою поїздкою Рівненщину.