На Вінниччині під патронатом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія продовжується благодійна акція «Подорож у дитячий світ». Так у перший день зими в обласному центрі дитячий ігровий центр «Ігроманія» прийняв дітей із Немирівського району.

«Ми привезли дітей пільгових категорій , які потребують особливої соціальної уваги та підтримки — це діти учасників бойових дій, діти з багатодітних родин, діти з інвалідністю, діти-сироти та ті, що позбавлені батьківського піклування», — розповіла начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Немирівської райдержадміністрації Валентина Астаніна.

У розважальному центрі діти розділились на кілька груп : найменші – стрибали на батуті, грали в ігрові автомати, випробовували різноманітні «технічні засоби», старші — освоювали техніку катання на роликових ковзанах, але усі, без винятку, насолоджувались грою в боулінг, змагаючись у вправності та демонструючи швидку реакцію. Як завжди, маленьких учасників благодійної акції нагодували смачним обідом, після чого на них чекав сюрприз. Неочікуваним бонусом для гостей з Немирівського району стало відвідання автодрому. Досхочу накатавшись на електромобілях, вони відвідали «Подільський зоопарк».